Lavola s’ha convertit en nou soci d’AECOC

Lavola s’ha convertit en nou soci d’AECOC, l’Associació de Fabricants i Distribuïdors, que alhora és coordinadora del programa Lean&Green a Espanya i del qual Lavola n’esdevé ara assessor oficial. El programa europeu Lean&Green vol aconseguir crear una xarxa de companyies líders en el camp de la logística sostenible. Els primers objectius plantejats són incrementar la capacitat d’estalvi de les companyies i reduir les emissions de CO2 del vector logística almenys un 20% en 5 anys.

 

El programa va néixer a Holanda l’any 2008 i des de llavors s’hi han adherit més de 500 empreses provinents de 9 països europeus. Entre les 26 empreses adherides a Espanya hi ha Mahou-San Miguel, Unilever, Lidl, Eroski, GBFoods o Central Lechera Asturiana.

Com a membres del programa, les companyies han de desenvolupar un pla d’acció que els permeti obtenir el Premi Lean&Green i, un cop assolits els objectius d’aquest, l’estrella Lean&Green. Per aconseguir-lo, les empreses membres poden rebre el suport d’assessors oficials com Lavola.

Així doncs, Lavola, com a empresa experta en la gestió del carboni a nivell corporatiu, està autoritzada per AECOC a actuar com a assessora oficial, aportant els seus coneixements en matèria de sostenibilitat i reducció d’emissions per tal que les empreses puguin adherir-se al programa Lean&Green i compleixin els objectius marcats pel programa.