Presentació dels projectes finalistes del premi INNOVACC 2a edició

El Premi INNOVACC a la innovació tecnològica té com a objectiu incentivar projectes d’innovació tecnològica dins l’àmbit educatiu català enfocat al sector carni. Aquest premi pretén ser el reconeixement a la tasca realitzada per l’estudiant i pel tutor i departament del centre educatiu al qual pertany.

Jacint Arnau presentant els projectes finalistes de la 2a edició del Premi INNOVACC

El passat divendres dia 26 d’octubre de 2018 es van presentar a INNOVACC, tres projectes finalistes de la 2a edició del Premi INNOVACC a la innovació tecnològica en l’àmbit carni. Seguidament el jurat es va reunir per avaluar els projectes presentats.

El membres del Jurat van ser:

Jacint Arnau (IRTA, secretari d’INNOVACC). Director del jurat.
Xavier Espuña (Esteban Espuña SA, vicepresident d’INNOVACC).
Narcís Cañigueral (Embutidos Monter SAU, tresorer d’INNOVACC).
Josep Collado (FECIC, vocal d’INNOVACC).
Llorenç Freixanet (Metalquimia, vocal d’INNOVACC).
Jaume Sió (DARP).
Alberto Pezzi (ACCIÓ).
Ricard Parés (PORCAT).
Narcís Grèbol (ex-secretari d’INNOVACC)

Es preveu la celebració d’un acte d’entrega del premi el dia 19 de desembre de 2018 on s’hi convidaran a tots els estudiants i els seus tutors que hagin optat a l’ajut, així com als socis d’INNOVACC i altres persones vinculades amb el sector carni porcí català.

PROJECTES FINALISTES

Nom candidat Centre formatiu Cicle/Grau Títol projecte
Pol Quintana Gabàs Universitat de Girona Grau en Enginyeria Agroalimentària en l’especialitat d’Indústries Alimentàries Extracció de proteïnes de melses de porcí i caracterització fisicoquímica de les fraccions obtingudes
Júlia Sendra Timoneda KREAS Cicle formatiu de grau superior: Processos i qualitat en la indústria  alimentària Millora del control de qualitat de l’envasat del producte: “Pit de gall d’indi reduït en sal”
Marc Guilana Aspar Universitat de Girona Grau en Enginyeria Agroalimentària Obtenció d’un ingredient funcional en base a proteïnes solubles procedents de melses de porcí i aplicació en un model de producte carni emulsionat cuit

 

Pol Quintana Gabàs

Júlia Sendra Timoneda

Marc Guilana Aspar

El mes de novembre es començaran les xerrades informatives per la 3a edició del Premi INNOVACC a diferents centres educatius de Catalunya.

Informació convocatòria 3a edició Premi INNOVACC