Reunió informativa amb INNOVACC i la Federació Catalana de Caça sobre la PPA i les qualitats de la carn de caça

El passat divendres dia 5 d’octubre es va fer una reunió informativa a INNOVACC junt amb la Federació Catalana de Caça. Es va parlar sobre els riscos sanitaris derivats de la propagació de la Pesta Porcina Africana (PPA) i el paper que poden jugar els caçadors per prevenir-la i evitar la seva propagació. També es va parlar de les qualitats de la carn de caça i l’oportunitat de potenciar el seu consum i comercialització entre la societat.

Eudald Casas

Elisenda Guillaumes

Assistents a la reunió

En aquesta jornada hi va participar d’Eudald Casas, gerent d’INNOVACC, Joan Costa, president de (FECIC), Sergio Sánchez, president de la Federació Catalana de Caça, Elisenda Guillaumes, directora general d’Agricultura i Ramaderia del DARP, Santiago Lavín de la UAB.

Clicant aquí podreu trobar recomanacions per a la prevenció de la pesta porcina africana que han realitzat la Direcció General d’Agricultura i Ramaderia del DARP.

Adjuntem informació relacionada d’ INTERPORC: