Problemes amb els tràmits d’exportació o importació? Supera les barreres de la internacionalització

Alguna barrera atura el teu negoci internacional ?

Un tràmit inesperat, un document desconegut, una llicència imprescindible o una complicació està aturant una operació teva a l’exterior?

Els negocis a l’exterior sovint presenten barreres tant en origen com en destí que poden posar en risc el creixement internacional de la teva empresa.

Si vols exportar sense que cap obstacle t’aturi, ara tens al teu abast l’Oficina tècnica de barreres a la internacionalització. Aquesta oficina t’ofereix un servei d’atenció personalitzada que et proporciona, en menys de 48 hores, respostes als teus dubtes i consultes sobre tràmits d’exportació i d’importació, tant en origen com en destí.

L’oficina està formada per un equip d’experts en exportació, fiscalitat internacional, logística i duanes. A més, compta amb el suport de la xarxa d’Oficines Exteriors d’ACCIÓ (situades als països on pots trobar una barrera) i també compta amb la col·laboració d’altres entitats i organismes de suport a la internacionalització empresarial.

Si alguna barrera frena el teu negoci internacional, t’ajudem a superar-la! Contacta amb l’Oficina tècnica de barreres a la internacionalització!