INNOVACC participa en una trobada del clúster agroalimentari de Navarra

 

El passat 27 de novembre, a la Ciudad Agroalimentaria de Tudela, INNOVACC va participar en una trobada del grup de treball del sector carni del clúster Agroalimentari de Navarra (Nagrifood).

 

Els gerents de Nagrifood (Sandra Aguirre) i INNOVACC (Eudald Casas) varen coincidir a la trobada de clústers de Catalunya, Euskadi i Navarra celebrada el mes de novembre de 2017 a Barcelona.

Nagrifood es un clúster creat fa pocs anys i van convidar al gerent d’INNOVACC, per a conèixer la llarga trajectòria i experiència del clúster carni català.

Van assistir a la trobada diversos empresaris carnis del clúster navarrès de les firmes:  Arbizu, Cárnicas Galar, Cárnicas Iruña Velasco, Cárnicas Kiko, Intermeat 2, Granja Los Alecos, AN Avícola Mélida, Eroski, Embutidos Goikoa, Jamones Volatín i Conservas Martiko.

Eudald Casas els va explicar, a grans trets, les activitats que fa INNOVACC, l’orientació estratègica del clúster, la metodologia per a generar projectes col·laboratius i alguns exemples de projectes impulsats i desenvolupats en el marc del clúster.

Va ser, doncs, una bona oportunitat per a compartir informació i per iniciar una relació de col·laboració entre els dos clústers i els seus associats respectius.

Enllaç notícia publicada a la web del Clúster Agroalimentario de Navarra