Especialitats Pirineus SAU nou soci d’INNOVACC

Donem la benvinguda al primer nou soci d’aquest any 2019, l’empresa Especialitats Pirineus SAU.

Especialitats Pirineus SAU neix l’any 1989 al Berguedà, concretament a Gironella, tot i que les seves arrels provenen d’un petit obrador antigament ja existent, Embotits Pirineu. L’any 1995 l’empresa es trasllada a Berga amb la finalitat d’ampliar i millorar les seves instal·lacions i és actualment a la capital del Berguedà on l’empresa prospera. Situada als peus de la Serra de Queralt, elabora els seus embotits amb vistes al Pirineu, d’aquí precisament n’esdevé el nom; de la proximitat amb les nostres muntanyes.

L’empresa ofereix productes curats de porc que destaquen per la seva alta qualitat i pel respecte a la tradició a l’hora d’elaborar el producte final. Treballa amb l’objectiu de preservar al màxim l’elaboració artesanal dels seus productes, fet que es veu reflectit en els seus embotits.

Ofereix peces senceres d’embotit però també disposa d’una complerta gamma de productes llescats, tots ells productes sense gluten. S’adapten a les necessitats dels clients i això els permet estar present tant a la gran distribució com a majoristes i petits botiguers.

http://www.embotitspirineu.com/