Viatja al futur amb l’Antena d’innovació d’ACCIÓ

El futur és incertesa. És ple d’oportunitats i, també, d’amenaces. En el futur, la teva empresa haurà crescut. O s’haurà mantingut. O haurà tancat. En qualsevol d’aquests escenaris, la innovació i la disrupció hauran tingut molt a veure. Tan si vols com si no vols.

Si poguessis viatjar al futur, podries assabentar-te de quines són les tecnologies, els models de negoci i les tendències que marcaran l’evolució del teu sector. Si poguessis viatjar al futur, series el rei del mambo. A partir d’ara, amb el nou servei Antena d’Innovació d’ACCIÓ, t’ajudem a viatjar al futur.

L’Antena d’Innovació d’ACCIÓ és un servei personalitzat que et connecta directament amb el pol mundial de la innovació de Silicon Valley. Des de l’oficina exterior d’ACCIÓ a Silicon Valley, analitzem el teu sector, els teus clients i ho contrastem amb les tendències i les tecnologies que estan transformant-lo abans que t’arribin a afectar. Obtindràs un informe exclusiu per a la teva empresa, on descobriràs com avançar-te al futur, com continuar-hi connectat i com treure’n partit per al teu negoci.

Aquest servei s’emmarca en la nova iniciativa Catalonia Exponential, que va presentar-se ahir en exclusiva a Silicon Valley. Catalonia Exponential té l’objectiu d’accelerar els processos de transformació de les startups, pimes i grans empreses i impulsar el paradigma de l’exponencialitat i la innovació disruptiva al teixit empresarial català.

Sol·licita el servei Antena d’Innovació, anticipa’t a les innovacions que canviaran les regles del joc del teu sector i exponencialitza la teva empresa!