Dinox SL nou soci d’INNOVACC

Donem la benvinguda a l’empresa Dinox SL que des del mes de gener ja forma part dels socis d’INNOVACC!

DINOX és una empresa dedicada al disseny, fabricació i comercialització d’equips de rentat i assecat industrial a mida.

Anys d’experiència en el sector de la higienització els avalen i els permeten oferir una extensa gamma de màquines altament competitives, ergonòmiques i segures. Sempre amb un efectiu servei tècnic i de postvenda propis.

Partint de projectes personalitzats, resolem les necessitats que sorgeixen en diferents sectors de la indústria alimentària com el carni, hortofrutícola, pesquer, làctic, panificació, pastisseria i xocolata, conserver… però també sectors com el químic-farmacèutic, el logístic i l’automobilístic.

 

 

 

https://www.dinox.es/ca