Esteve Espuña agafa el relleu del seu pare en la gerència de l’empresa Espuña

Divendres passat a la seu de l’empresa olotina Espuña va tenir lloc un acte commemoratiu dirigit al gerent de la companyia Xavier Espuña, que va ser rellevat pel seu fill Esteve després de 43 anys al capdavant de l’empresa puntera en el sector carni. El que ja és l’ex gerent de la multinacional, va ser sorprès per la seva família i alguns dels treballadors i companys en un esdeveniment emotiu per recordar la seva trajectòria a l’empresa. El fill d’Espuña i nou gerent de la companyia va afirmar que pretén continuar amb l’expansió de la multinacional ja que les exportacions representen el 48% dels seus ingressos.

“Esteve Espuña, Gerent d’Espuña: “A nivell de països el nostre primer mercat ara mateix és França, per tant segueix sent el mercat estratègic i hem de seguir fent marca allà, és un país on estem molt ben posicionats. I mirant cap al futur on hem posat més recursos i on hem invertit més és a Estats Units. Vam fer al 2015 una planta i hem estat desenvolupant aquest mercat des d’aquell moment”

A banda d’arribar a altres territoris, el nou gerent també va remarcar quina és la seva aposta en quant a productes per seguir creixent en el mercat.

“Esteve Espuña, Gerent d’Espuña: “Ara mateix el nostre primer producte és el pernil llescat però la línia de futur que creiem més important són els snacks carnis com les canyetes, que és un producte que ens està funcionant molt bé i hi hem afegit aquest any unes referències més i els plats pre cuinats, que estem tot just a l’inici però creiem que també serà molt interessant”

Espuña va ser la primera empresa espanyola en introduir el pernil llescat en làmines de plàstic, tot i que en aquests moments i sota la pressió d’una societat cada vegada més conscienciada sobre les problemàtiques del medi ambient, han de buscar alternatives per intentar reduir el consum de plàstic.

“Esteve Espuña, Gerent d’Espuña: “Per a Espuña és una aposta estratègica, també ho és per als nostres clients i finalment també per als nostres consumidors. Veiem que tothom està molt conscienciat, hem de cuidar més el medi ambient, i per tant de la nostra part hem de fer tot el possible per fer-ho”

L’acte va ser el punt de partida de la nova etapa de l’empesa, on Esteve Espuña agafa el relleu del seu pare amb optimisme i força per continuar al capdavant d’una empresa puntera en el sector.

Notícia publicada el dia 26/01/2019 a la web: https://www.garrotxadigital.cat/2019/01/26/esteve-espuna-agafa-el-relleu-del-seu-pare-en-la-gerencia-de-lempresa-espuna-puntera-en-el-sector-carni/