La consellera Àngels Chacón serà la ponent a l’Àgora d’Opinió de Vic

La consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, serà la convidada del nou Àgora d’Opinió que es farà el 15 de febrer a Vic.
Chacón farà una conferència titulada “El nou context de competitivitat empresarial” en el marc de l’esmorzar que es farà a la Sala Sert de Vic després de ser presentada per l’alcaldessa de Vic, Anna Erra, i el president de Creacció, Josep Arimany. Amb un format que té una durada de poc de menys de dues hores, es farà també un debat i hi haurà un torn de preguntes a l’entorn de la xerrada.

Chacón és llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona, té formació especialitzada en comerç exterior i un postgrau en Gestió del Talent a les Organitzacions. D’Igualada, on va ser tinent d’alcalde a l’Ajuntament i gerent de la Unió Empresarial de l’Anoia, Chacón havia estat directora general d’Indústria.

L’esmorzar-xerrada comença a 3/4 de 9 del matí i s’acaba a 2/4 d’11. L’Àgora és un fòrum organitzat per Creacció, la UVic, l’Ajuntament de Vic, el Consell Empresarial d’Osona, la Cambra de Comerç, la Diputació, el Casino de Vic i El 9 NOU.

Àgora d’Opinió es va encetar l’any 2013 amb un format de dianr-xerrada. L’any 2017, però, va canviar el format passant a esmorzar-conferència. El primer ponent amb el nou format va ser el vicepresident de Hewlett Packard (HP) i director general del negoci de 3D Multi Jet Fusion, Ramon Pastor, i es va fer a Vic. El va segujir l’enginyer i president del Col·lectiu per a Nou Model Energètic Democràtic i Social Sostenible, Carles Riba, en un acte a Manlleu.

Notícia publicada en el diari el 9 Nou del dia 04/02/2019