L’ Àrea Tècnica de FECIC fa ponència a la Fira FIPORC

L’Àrea Tècnica va fer divendres a la tarda una ponència sobre els reptes del sector per al 2019 en el marc de la 6ª jornada tècnica per a professionals del porcí, que es va organitzar amb motiu de la Fira del Porc, FIPORC, que s’ha celebrat aquest cap de setmana a Riudellots de la Selva.  

En la seva presentació, Ignasi Pons de l’Àrea Tècnica de FECIC va parlar sobre alguns dels reptes del sector per al 2019, que passen per treballar en la bioseguretat, sobretot en allò que ha d’ajudar a prevenir l’aparició de la PPA a Espanya. També es va ressaltar la importància de la millora de la imatge de la carn, per mitjà dels programes d’autocontrol sectorials sobre el control de l’etiquetatge, qualitat i traçabilitat de la carn i els productes carnis, i de la reformulació dels productes carnis, amb el recent acord firmat amb l’AECOSAN, que recull uns compromisos que s’han centrat en la reducció de sal, greix i sucres.

Notícia publicada a la web:https://www.fecic.es/es/noticies-fecic/area-tecnica-de%A0fecic%A0hace-ponencia-a-feria%A0fiporc-162/index.htm