BASF llança el Centre de Recursos de Disseny i Construcció Virtual (VDC), que ofereix contingut de Modelatge d’Informació de Construcció (BIM) i altres serveis digitals per a la indústria de la construcció.

  • Amb més de 200 objectes BIM destinats a les marques Màster Builders Solutions®, Watson Bowman Acme® i Senergy®, BASF ofereix la major oferta de BIM dins de la indústria química per a la construcció, ara disponible en múltiples biblioteques i bases de dades de BIM a nivell mundial, amb la intenció de proporcionar-ne més aquest 2019.
  • També disposa d’un equip mundial d’experts en la construcció que es dedica a oferir ajuda als clients, planificadors i arquitectes.
  • La nova pàgina de presentació serveix com a plataforma central de la informació, oferint enllaços pertinents per facilitar l’accés a les biblioteques BIM, així com a eines, formació i contactes.

BASF ha llançat el seu Centre de Recursos de Disseny i Construcció Virtual a nivell mundial que ofereix contingut digital de BIM, així com eines de construcció digitals que donen suport a la selecció, especificació i ús dels productes. El Centre de Recursos d’VDC reuneix a una xarxa mundial d’experts en construcció amb formació en arquitectura, enginyeria i contractació, que poden ajudar a clients, planificadors i arquitectes amb les seves respectives consultes i donar-li accés a tota l’oferta de productes químics per a la construcció de BASF.

Amb més de 200 objectes BIM i, en breu, més de 400 models de treball Revit, la oferta BIM de BASF és la més gran de la indústria de productes químics per a la construcció. Arriba a tretze segments de la indústria de la construcció, com sistemes d’impermeabilització, paviments d’alt rendiment, reparació de formigó o recobriments protectors, així com sistemes de control d’expansió i sistemes de paret. Aquestes solucions digitals estan disponibles en més de deu idiomes des de les marques de BASF Màster Builders Solutions, Watson Bowman Acme i Senergy. En els propers anys, BASF continuarà augmentant la seva oferta i expandint-se a nous segments de productes i sectors de la indústria a fi de proporcionar més valor als professionals de la construcció.

BASF és el primer proveïdor mundial de productes químics per a la construcció que ha desenvolupat un estàndard intern per creació digital, control de qualitat i manteniment per al contingut BIM. Aquest estàndard es basa en les pràctiques recomanades dels estàndards mundials vigents, com els de British Standards Institution (BSI), BIM Fòrum, American Institute of Architects (AIA), American Concrete Institute (ACI), International Standards Organization (ISO) i altres fonts.

La nova pàgina de presentació de BASF Construction Chemicals:
www.virtual-design.basf.com
Biblioteca d’objetes BIM: www.bimobject.com/en/product?brand=basf
Biblioteca BIM nacional de NBS:
www.nationalbimlibrary.com/en/search/?searchTerm=basf
Mercat de BIMsmith:
https://market.bimsmith.com/BASF

Online Planning Tool, una eina d’especificacions fàcil, ràpida i intel·ligent

Amb l’eina de planificació en línia Online Planning Tool, Màster Builders Solutions ha desenvolupat una innovadora eina d’especificacions que no només ajuda als professionals de la construcció a trobar les solucions adequades per a seus projectes de forma ràpida i senzilla, sinó que també s’adapta de manera flexible a els canvis en els requisits del projecte i proporciona informació crucial en cada pas del procés de planificació del projecte. L’eina Online Planning Tool està disponible en idiomes locals en més de deu països europeus, així com en anglès. Les dades es complementen amb fitxes tècniques, documents d’especificacions, declaracions de rendiment, certificats, objectes BIM i, si en té, projectes de referència rellevants i vídeos d’aplicació.

Amb un sol clic es pot sol·licitar informació de preus de productes i aplicacions, i és possible compilar i descarregar immediatament l’informe del projecte. per a més informació, consulteu la pàgina web: www.online-planning.construction.basf.com