Splendid Foods impulsa el projecte Embot-ITs per millorar el procés de curació dels embotits

El grup Splendid Foods, s’ha convertit en l’impulsor del projecte pilot Embot-ITs, que té com a objectiu la millora de l’eficiència en el procés de curació d’embotits mitjançant l’anàlisi avançat de dades i sistemes intel·ligents d’ajuda a la decisió.

Això es farà estudiant, monitoritzant i aplicant estratègies de control per optimitzar l’assecat d’embotits que permetrà reduir els temps de curació i uniformitzar per assegurar la qualitat final del producte, reduint les pèrdues i la matèria excedent.

L’execució del projecte Embot-It compta amb la col·laboració de l’empresa Patel (del Grup Vall Companys), l’enginyeria d’IT Delsys i el centre d’anàlisi de Big Data d’Eurecat. La coordinació del mateix està sent realitzada pel Clúster INNOVACC i està previst que finalitzi a finals del mes de setembre de 2020.

El gerent de Spendid Foods, David Garcia-Gassull, comenta “aquest projecte permetrà a l’empresa estar més a prop de la Indústria 4.0, posant en marxa aquesta anàlisi de Big Data per als processos industrials, que ens facilitaran fer front als nous reptes de eficiència “.

Aquest projecte ha obtingut un ajut en innovació dels Grups Operatius del Departament d’Agricultura de la Generalitat 2017.

Notícia publicada el dia 22/02/2019 a la web: http://www.eurocarne.com/noticias/codigo/42351/kw/Splendid+Foods+impulsa+el+proyecto+Embot-it%C2%B4s+para+mejorar+el+proceso+de+curaci%C3%B3n+de+los+embutidos