Acord de col·laboració en R+D+I porcina entre IRTA i OPP Group

Comprendrà formació, agricultura intel·ligent, nutrició, benestar animal i medi ambient, entre d’altres

Optimal Pork Productions, SL (OPP Group) i l’IRTA, els dos amb seu al Parc Científic de Lleida, col·laboraran en recerca porcina. El director general de l’IRTA, Josep Usall, i el director d’OPP Group, Joan Sanmartín, han signat un acord que vol potenciar les capacitats d’ambdós i unir esforços en R+D+I porcina.

“Per a OPP Group, l’IRTA esdevé, a partir d’aquest acord, la nostra entitat científica de referència”, ha assenyalat Joan Sanmartín. Josep Usall ha manifestat que “per a l’IRTA, OPP Group és l’empresa estratègica per impulsar projectes de recerca i innovació en el sector porcí”.

L’acord aprofita les capacitats d’OPP Group en temes d’assessorament tècnic i en la implantació i creació de noves tecnologies en el sector ramader amb les capacitats cientificotècniques de l’IRTA. Això permetrà desenvolupar sinergies multitemàtiques en la formació, l’smart farming (agricultura intel·ligent), la gestió de la informació, la nutrició, el benestar animal, el medi ambient i la sanitat animal.

Notícia publicada el dia 25/02/2019 a la web: http://www.pcital.es/noticies/acord-de-colb7laboracio-en-r-d-i-porcina-entre-irta-i-opp-group