Assemblea de la Comunitat INNOÀPAT

 

El passat dimecres 13 de febrer de 2019 es va dur a terme la Tercera Assemblea General INNOÀPAT a la Sala d’actes de la Casa de l’Agricultura ‐ FCAC.

INNOÀPAT és la Comunitat RIS3CAT d’Alimentació on s’estan realitzant diversos projectes d’R+D+i des del 2015 fins a l’any 2020.

Un dels projectes que es desenvolupen dins de la Comunitat INNOÀPAT és el projecte “Q-PORK. Alternatives de millora de la qualitat de la carn de porc i productes derivats” que lidera INNOVACC i on hi participen 15 socis del clúster.

A l’Assemblea es van tractar diferents temes de gestió de la Comunitat, i també s’hi varen presentar diferents start-ups disruptives en l’àmbit agroalimentari.

Start-ups participants:

Repte 1: Com reduïm el malbaratament en la cadena agroalimentària?

Repte 2: Nutrició personalitzada i de precisió per a un millor benestar del consumidor.

Repte 3: Com reduïm l’ús d’antibiòtics en la producció animal?

També us passem les presentacions següents:

  • Proposta de nous projectes d’innovació (Comunitat d’Energia – IREC) (Presentació)
  • Open Innovation Forum (FBG – Biocat) (Presentació)