22/03 i 09/04/2019 Control de cossos estranys en aliments

Les tecnologies que possibiliten la detecció de cossos estranys, han esdevingut d’ús generalitzat com a mesures addicionals a la prevenció fins al punt de ser un requisit d’alguns estàndards de qualitat.

Es tracta de tecnologies molt diverses, basades en la interferència d’un metall amb un camp electromagnètic (detecció de metalls) o l’opacitat dels objectes als raigs X. La tria del millor sistema de detecció dependrà tant del contaminant a detectar com de la matriu alimentària.

 22/03/2019 Tàrrega i 09/04/2019 Constantí

 10:00h a 12:30h

Escola Agrària de Tàrrega
Avinguda de Tarragona, s/n
25300 TÀRREGA
Escola Agrària de mas Bové
Carretera TP-7225, de Reus a el Morell, km 4, 43120 CONSTANTÍ

Organitza: Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, i Alimentació

La jornada és gratuïta però cal inscriure’s prèviament a través de l’Escola Agrària de l’Empordà, a través del següent enllaç: https://goo.gl/forms/U7mzywLUCly4MuXa2

Programa