Doctorat Industrial

S’obre la convocatòria de doctorats industrials (DI) 2019.L’objecte d’aquesta convocatòria és atorgar ajuts a universitats, centres de recerca i fundacions hospitalàries, així com a empreses per al desenvolupament d’un projecte de doctorat industrial, en qualsevol àmbit de coneixement i qualsevol sector empresarial. El projecte de recerca s’ha de desenvolupar en el marc estratègic d’una empresa i, alhora, en el si d’un grup de recerca d’una universitat, centre de recerca o fundació hospitalària, on el doctorand o doctoranda ha de dur a terme la seva formació investigadora, que ha de donar lloc a una tesi doctoral en el marc del Pla de doctorats industrials de la Generalitat de Catalunya.

Organisme finançador: AGAUR (Departament d’Empresa i Coneixement)

Data límit presentació propostes: 16/03/2019 – 11/06/2019 – 08/10/2019 – 10/12/2019

Més informació