2, 7, 9 i 14/05/2019 Curs: Criteris i estudis, les dues cares de la moneda R (CE) 2073/2005

Els explotadors d’empreses alimentàries responsables de la seguretat del producte estan obligats a acomplir els criteris microbiològics establerts, sigui de forma genèrica pel Reglament CE 2073/2005 o específicament en el context del seu propi autocontrol. Aparentment està tot ben lligat ja que els explotadors fa temps que realitzen anàlisis, gaudeixen del suport de diferents professionals del sector i van superant auditories de segona i tercera part; però encara hi ha massa preguntes al tinter que cal saber respondre si volem que el nostre teixit empresarial estigui a l’alçada dels països capdavanters en microbiologia alimentària.

 2,7,9 i 14/05/2019

 9:00h a 14:00h

 Sala d’Actes SSTT del DARP, Avinguda Meridiana, 38, 08018 Barcelona

Organitza: Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació

Les places són limitades.

El curs té un preu públic de 32 € segons ordre ARP/45/2017.

Aquells que hi estiguin interessats poden inscriure’s a l’Escola Agrària de l’Empordà a través de l’enllaç: https://goo.gl/forms/P6ga2X5gawVwPp4o1

Per a més informació, podeu contactar amb la Sra. Mònica Pascual a través del telèfon 972630123 o el correu electrònic monica.pascual@gencat.cat

Programa