3 al 9/05/2019 Missions tècniques a Alemanya i Bèlgica, i visita a la Fira IFFA-Frankfurt

CSB-SYSTEM realitza missions tècniques obertes a tots els socis d’INNOVACC. Més avall teniu informació detallada.

Si voleu assistir a la Fira IFFA amb entrada gratuïta, podeu contactar amb Carmen Zarza a:
Tel.:     +34 973 28 27 38
Mòbil:  +34 637 83 72 62
E-Mail: carmen.zarza@csb.com

Després d’un descans de tres anys la Fira internacional de la indústria de la carn IFFA torna a obrir les portes aquest any. Visitants professionals de tot el món es reuniran a Frankfurt durant sis dies. Ja sigui per a escorxadors i sales d’especejament, el comerç minorista d’alimentació o la indústria càrnia: l’oferta expositiva va dirigida a tots els actors de la indústria de la carn!

 soci d’INNOVACC presentarà solucions per a la digitalització i l’automatització de plantes càrnies.
“Tot allò que necessita una fàbrica de carn intel·ligent” – així és com es pot descriure en poques paraules la presència de CSB a la IFFA 2019. Concretament, en el seu estand B81 al pavelló 11.1, l’especialista del sector presentarà solucions dels àmbits Smart ERP, Smart Meat Factory, Smart Greenfield i Smart Optimization.

 04 al 09/05/2019

 veure aqui els diferents horaris de la fira

 veure web oficial fira

Els visitants poden veure plantes intel·ligents
Aquella persona que vulgui combinar la visita a la fira amb una mirada a la pràctica d’altres empreses càrnies, es pot inscriure en els Meat Business Days. Durant una visita als productors de carn més moderns d’Europa, els participants coneixeran solucions innovadores d’automatització, tecnologies d’anàlisi d’imatges així com cadenes de subministrament completament optimitzades. A més de les visites a les plantes, CSB ofereix el dia 9 de maig l’esdeveniment Meat Business Day amb ponències sobre solucions Best Practices del sector carni.

Els socis d’INNOVACC podeu concertar a través de la seva web una entrevista o bé inscriure’s a algun dels seus “Tours” (excepte Tour 3 i 4 que estan complets) a través del següent link: http://www.csb.com/es/es/know-how/eventos/details/iffa/. El cost per missió i persona és de 49 € (inclou els desplaçaments de tot el Tour).

CSB us conviden al seu esdeveniment Post-Fira (surt a l’agenda CSB IFFA Guia 2019) els dies 6 i 7 de maig estaran al seu estand fins a les 20h i us convidaran a un àpat.