INNOVACC rep un grup d’alumnes de la Cornell University de Ithaca (Nova York)

Avui 4 d’abril del 2019 a INNOVACC hem rebut la visita d’un grup d’alumnes de la Cornell University de Nova York interessats en conèixer el nostre clúster. El grup ha vingut acompanyat de professores de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Eudald Casas, gerent del clúster, els ha preparat una presentació explicant la situació del món carni porcí a Catalunya, Espanya i la resta del món. Tot seguit ha fet una àmplia explicació del funcionament del clúster i dels diferents projectes que portem a terme amb els nostres socis.

Els i les alumnes, com també professors, s’han mostrat molt interessats en conèixer diferents projectes realitzats per socis d’INNOVACC.

En acabar l’acte els i les alumnes de la universitat americana ens han fet entrega a INNOVACC d’un record de la seva universitat. Moltes gràcies !

 

Thank you very much !