7/06/2019 1r Congrés Barcelona Seguretat Alimentaria 2019 “+ Higiene + Valor”

El dia 7 de juny és el “Dia mundial de la seguretat alimentaria”, coincidint amb aquesta data el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, la UAB (Universitat Autònoma de Barcelona), l’IRTA (Institut de Investigació i Tecnologia Agroalimentàries), l’empresa BIOSER i ITRAM HIGIENE organitzen la primera edició del congrés BARCELONA SEGURETAT ALIMENTARIA 2019. El congrés sense ànim de lucre se celebrarà a l’auditori de la Universitat Pompeu Fabra i el lema d’aquesta edició  serà  “+ Higiene + Valor”.

L’objectiu de la jornada és fer èmfasi en el concepte d’higiene i donar-li la rellevància i importància que té dins el concepte de seguretat alimentaria. Aquest concepte al llarg dels anys ha adquirit un sentit ampli i complex que va més enllà de la innocuïtat i que inclou altres qüestions vinculades que incideixen en la confiança del consumidor i la qualitat del producte. La higiene alimentària és responsabilitat de totes aquelles persones de l’empresa que de manera directa o indirecta tenen relació amb els aliments; només si s’entén la higiene alimentària com una responsabilitat de tots s’aconseguiran els objectius de l’empresa.

El programa inclou un bloc de ponències i una taula rodona/debat amb la intervenció d’experts de diferents àrees que permetran donar una visió global de la higiene en les diferents fases de la cadena alimentaria.

 7/06/2019

 8:30h a 14:00h

 AUDITORI UPF SCHOOL OF MANAGEMENT 

Organitza: Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, la UAB (Universitat Autònoma de Barcelona), l’IRTA (Institut de Investigació i Tecnologia Agroalimentàries), l’empresa BIOSER i ITRAM HIGIENE

Inscripció 60€ obligatòria • Inscriu-te aquí abans del 31 de maig de 2019 • Places limitades.

Programa Barcelona Seguretat Alimentaria (CAT)

Programa Barcelona Seguretat Alimentaria (ESP)