Manteniments Industrials Servycat 2017 SLU nou soci d’INNOVACC

Donem la benvinguda a l’empresa Manteniments Industrials Servycat 2017 SLU que des de aquest mes d’abril ja forma part dels socis d’INNOVACC!

És una empresa de Serveis amb més de 10 anys d’existència en l’exigent mercat del Manteniment Industrial i Execució de Noves Instal·lacions, que opera sota la marca SERVYCAT. Actuen preferentment en empreses del sector alimentació si bé també han començat a treballar en altres sectors productius. Les seves Oficines Centrals es troben a Vic, on també disposen de més de 4.000 m2 dedicats a Magatzem, Taller Mecànic i Elèctric dotats dels mitjans, equips i maquinària necessària per a cobrir els serveis que ofereixen. Són vàries les línies de negoci desenvolupades per SERVYCAT des del seu naixement (Manteniment Preventiu/Correctiu, Execució de Noves Instal·lacions, Trasllat d’Unitats Productives, Disseny i Construcció d’Equips i Màquines, Disseny/Instal·lació i Programació d’Instal·lacions Elèctriques i Automatismes, Disseny i Construcció de Portes Industrials, Sistemes de Monitorització i Control…), de forma que els ha permès evolucionar juntament amb els seus clients adaptant-se a les seves necessitats (projectes a mida) sempre amb una clara orientació de servei i resposta ràpida i resolutiva.

www.servycat.com