Diversey España SL nou soci d’INNOVACC

Donem la benvinguda a l’empresa Diversey España SL que des de finals de març ja forma part dels socis d’INNOVACC!

Gràcies al desenvolupament tecnològic i a la capacitat de suport expert que confereix una companyia global, amb presència local de més de 50 anys, Diversey España és l’empresa líder en el subministrament a la Indústria d’Aliments i Begudes de Productes Químics per a la higienització d’instal·lacions productives, de Solucions d’Enginyeria i Serveis associats.

Un experimentat equip de tecnòlegs, sectorialment especialitzats, defineix protocols d’higiene a mida dels processos de cada Client, mentre que l’equip d’Enginyeria dissenya i implementa les solucions tècniques que permetin obtenir el màxim rendiment i qualitat dels processos d’higiene.

Finalment, el desenvolupament dels serveis inclosos en el catàleg Knowledge Based Services, orientats a l’optimització de l’eficiència del processos i fonamentats en tècniques d’inspecció, mesurament i anàlisi, elaboració d’indicadors i processos de benchmarking, contribueixen a la reducció de costos i la gestió de la sostenibilitat.

http://diverseysolutions.com/es