14/05/2019 Secret industrial

Fins ara, el tema del secret industrial havia estat regulat de forma molt dispersa, però gràcies a una nova llei que acaba d’entrar en vigor aquesta figura s’ha reforçat i ordenat.

El canvi ha fet que les empreses i les institucions comencin a tenir més en compte el tema del secret industrial. Ara tenen l’opció de decidir, dins de l’estratègia interna de cadascuna d’elles, si prefereixen optar per aquesta protecció o per l’estratègia de protecció de Patents.

En aquesta sessió, organitzada per Clarke, Modet & Cº i ACCIÓ, podràs conèixer les característiques de la nova llei del secret industrial i la seva aplicació judicial. A més, es realitzarà una taula rodona en què participaran representants de diferents empreses i institucions i hi haurà una part final en què podràs plantejar tots els teus dubtes i qüestions sobre la nova llei.

 14/05/2019

 9:00h a 11:15h

 ACCIÓ, Passeig de Gràcia, 129, 08008 Barcelona

Organitza: Acció

Més informació