24/05/2019 III Foro LEQUIA

Aquest any el grup d’investigació, LEQUIA de la Universitat de Girona, celebra el seu 25è aniversari. Ho celebraran amb una jornada, el III Fòrum LEQUIA, que recollirà aquest testimoni per abordar els reptes i oportunitats de l’aigua en el proper quart de segle.

Les depuradores seran les biorefineries del segle XXI? Com transformarà el big data la relació entre empreses de l’aigua i consumidors? Quines barreres socials haurem de superar per reutilitzar l’aigua residual? Coexistiran cada vegada més sistemes centralitzats i descentralitzats? Quin paper haurien de jugar els grups de recerca universitaris en la futura evolució del sector?

 24/05/2019

 8:45h a 16:00h

 Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona

Organitza: 

L’assistència és gratuïta, però per motius d’aforament cal que abans us registreu a la pàgina web (http://www.lequia.udg.edu/dissemination/events/item/2669-iii-foro-lequia.html) o bé que envieu un e-mail a registration@lequia.udg.cat, indicant el vostre nom i entitat. L’assignació de places es farà per ordre de registre.

Programa_Lequia