El Departament d’Agricultura convoca la VI edició del Premi Ruralapps

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) de la Generalitat de Catalunya ha convocat la VI edició del Premi Ruralapps 2019, com publicava ahir el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC). El termini per a la presentació de candidatures finalitza el 17 de juny.
Amb el Premi Ruralapps, el DARP vol impulsar el desenvolupament d’aplicacions mòbils en el marc del sector agroalimentari i rural, distingir les empreses que hagin desenvolupat les dues millors aplicacions mòbils funcionals que contribueixin a la millora del sector agrari, alimentari o rural, i reconèixer els empresaris innovadors que hagin desenvolupat aplicacions mòbils que aportin solucions tecnològiques a la ciutadania o als professionals del sector agroalimentari i rural.
El premi estableix dues modalitats: Ruralapps-Ciutadania, per a l’app destinada a donar solucions tecnològiques innovadores a la ciutadania, i Ruralapps-Professional, per a l’app destinada a donar solucions tecnològiques innovadores als professionals dels sectors agrari, alimentari, i rural.
Els premis, dotats amb 3.000 euros cadascun, i les nominacions concedides es faran públics en la seu electrònica de la Generalitat de Catalunya http://seu.gencat.cat i al web http://agricultura.gencat.cat/beneficiarisajuts, fent ús dels mitjans electrònics establerts.
Podeu trobar tota la informació de les candidatures al web del DARP http://agricultura.gencat.cat  i al portal Ruralcat http://ruralcat.gencat.cat/web/guest/premis-ruralapps