Innovacc assisteix a l’Smart Food dins del Hub b30

El dia 29 de març de 2019, Innovacc va assistir el primer Brunch d’Innovació de la plataforma Hub b30 d’aquest any dedicat a l’Smart food,  es va realitzar a la Sala Polivalent del Parc de Recerca UAB amb la participació d’una seixantena de persones.

L’abril de 2018, la UAB, el Parc de Recerca UAB, Eurecat i Àmbit B30, van posar en marxa el projecte Hub b30 per posar a l’abast de la societat les capacitats tecnològiques i el coneixement científic de l’esfera de la UAB i Eurecat i el seu entorn per tal de resoldre les necessitats i els reptes d’innovació d’empreses i institucions millorant la seva competitivitat.

D’altra banda l’Smart food fa referència a aliments que a través de l’aplicació de noves tecnologies milloren la seva aportació nutricional i efecte saludable, preserven la seguretat alimentària i s’adeqüen millor a les preferències i necessitats dels consumidors.

Clicar imatge per veure l’informe de vigilància tecnològica