14/05/2019 Tecnologies facilitadores (KETs): Sincrotró Alba

Les tecnologies identificades com a KET són: la microelectrònica i la nanoelectrònica, la nanotecnologia, la fotònica, els materials avançats, la biotecnologia industrial i les tecnologies de fabricació avançada.
El sincrotró Alba es tracta d’un complex d’acceleradors d’electrons per produir llum de sincrotró, la qual permet visualitzar l’estructura atòmica i molecular dels materials i estudiar les seves propietats.

Aquesta activitat està adreçada a tècnics d’indústries agroalimentàries, d’universitats i centres de recerca en l’àmbit agroalimentari.

  14/05/2019

 9.45h a 12.15h

 Sincotró Alba, Carrer de la Llum, 2-26, 08290 CERDANYOLA DEL VALLÈS

Organitza: Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació

La visita és gratuïta però cal inscriure’s prèviament a través del la Servei d’Innovació Agroalimentària del DARP (Tel. :93 304 67 29 – A/e: patt.daam@gencat.cat) indicant les vostres dades personals.

Programa