23/05/2019 Matins d’Innovació: reducció de l’ús d’antibiòtics en porcí

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) promou, en el marc del Pla estratègic de Recerca, Innovació i Transferència agroalimentària de Catalunya, els Matins d’innovació agroalimentària amb el propòsit de conèixer les activitats de recerca i d’experimentació en els diferents sectors productius i obrir un debat.

En aquesta edició es presentaran les activitats d’experimentació i recerca que es realitzen entorn la reducció d’antibiòtics en porcí a Catalunya, les quals són el punt de partida cap a l’aplicació posterior de nous coneixements, tècniques i pràctiques.

 23/05/2019

 9:30h a 14:15h

 Escola Agrària de Tàrrega, Av. Tarragona, s/n, 25300 TÀRREGA

Organitza: Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP)

La jornada és gratuïta però cal inscriure’s a través de la Bústia del PATT
patt.daam@gencat.cat, indicant les vostres dades personals.
També us podeu inscriure a través del servei d’inscripcions a jornades del
PATT del portal RuralCat: ruralcat.gencat.cat/inscripcionspatt

Programa i més informació