24/05/2019 III Foro LEQUIA 25×25

Una jornada que abordarà els reptes i oportunitats de l’aigua en el proper quart de segle:

Les depuradores seran les biorefineries del segle XXI? Com transformarà el big data la relació entre empreses de l’aigua i consumidors? Quines barreres socials haurem de superar per reutilitzar l’aigua residual? ¿Coexistiran cada vegada més sistemes centralitzats i descentralitzats? Quin paper haurien de jugar els grups de recerca universitaris en la futura evolució del sector? La jornada s’ha preparat per respondre a aquestes i d’altres tantes preguntes en un entorn que afavoreixi la reflexió, la creativitat i la creació de sinergies.

 24/05/2019

 8:45h a 16:00h

Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona, Auditori de l’edifici Narcís Monturiol.

Organitza: LEQUIA – Universitat de Girona, Parc Científic i Tecnològic de la UdG,
Pic de Peguera, 15, E-17003 Girona, Catalonia (Spain), Tel. 972419859

Programa_Lequia_25x25

http://lequia.udg.cat