13, 18 i 20/06/2019 Aplicació pràctica de l’anàlisi sensorial: qualitat, vida útil i estadística

Són nombroses les aplicacions de l’anàlisi sensorial en el sector agroalimentari, tant per al desenvolupament de nous productes com per a la millora de la qualitat dels existents. Aquest curs pretén proporcionar a l’alumne les eines per comprendre les bases de l’anàlisi sensorial i la seva importància com a paràmetre de qualitat dels aliments.

 13,18 i 20/06/2019

 9:00h a 14:00h

 EA de l’Empordà, Finca Camps i Armet, s/n, 17121 Monells

Organitza: Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació

Les places són limitades. El curs té un preu públic de 32 € segons ordre ARP/45/2017.

Aquells que hi estiguin interessats poden inscriure’s a l’Escola Agrària de l’Empordà a través de l’enllaç: https://forms.gle/MwRFmuYePp64sLph7

Per a més informació, podeu contactar amb la Sra. Mònica Pascual a través del telèfon 972630123 o el correu electrònic monica.pascual@gencat.cat

Programa