La higiene millora pels sòcols

ha desenvolupat dues solucions per millorar la higiene en sòcols per a la indústria alimentària i evitar també qualsevol tipus de filtració.

ACO Kerb és una protecció fiable pels murs per tal d’evitar impactes, entrades d’aigua o químics, o qualsevol altre dany associat al trànsit en zones on existeixen processos de producció, així com garantir facilitat de manteniment i neteja. Són adequades per qualsevol àrea de processament. Segueixen els criteris de EHEDG, que exigeixen una alçada de 200 mm en zones on existeix trànsit de fins 1TM, i de 300 mm quan el trànsit arriba fins les 5TM.

ACO KERB PB

Solució en polímer, és impermeable i genera la resistència necessària pels impactes causats pel tràfic. La versió per resina genera uniformitat amb l’aplicació del paviment, evitant qualsevol junta que generi filtracions i dificultats de neteja, adaptant-se als criteris reguladors de EHEDG en processos de neteja.

 

 

 

ACO KERB S/S

La variant en acer inoxidable 316L està fabricat amb un gruix de 1,5 mm, soldat en la instal·lació per tal de garantir la higiene de les soldadures, amb disseny higiènic garantit.

S’omple de formigó per part de l’instal·lador, la qual cosa la fa una solució duradora i resistent als impactes més forts.

En aquesta variant, ACO Service ofereix la possibilitat de realitzar soldadura higiènica amb efecte mirall, per tal de que les característiques d’aquest element no es vegin alterades durant el procés de soldadura, garantint d’aquesta manera les seves característiques higièniques.

Eduard Herrero – Director de Prescripció ACO Iberia.

Veure vídeo