18,19 i 25/06/2019 Taller pràctic de control de contaminants físics en aliments

Aquesta jornada pràctica és complementària a jornades anteriors de caire més teòric, i consistirà en demostracions amb equips reals, utilitzant diversos tipus de contaminants físics i matrius alimentàries, de manera que es pugui tenir una visió més real del tipus
d’equip necessari per cada aplicació. L’organització d’una jornada pràctica limita el nombre possible d’assistents, per la qual cosa es repetirà en tres dies diferents. El nombre de places és limitat i s’assignaran per ordre d’inscripció.

 18,19 i 25/06/2019

 10:00h a 13:00h

 Mettler Toledo S.A.E., c/ Miguel Hernández, 69-71, 08908 L’HOSPITALET DE LLOBREGAT

Organitza: Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, i Alimentació

La jornada és gratuïta però cal inscriure’s prèviament a través de l’Escola Agrària de l’Empordà, a través del següent enllaç: https://forms.gle/6vh6hpQ91CzoThTV7

Programa