20/06/2019 Gestió de recursos i factors que contribueixen a la Qualitat Higiéncia en la Indústria Alimentària

La indústria alimentària s’enfronta a diversos i importants reptes socioeconòmics, com l’escassetat de recursos (aigua, energia), la gestió del rebuig alimentari, el control de costos i les elevades exigències quant a qualitat i seguretat. En mercats madurs s’exigeix ​​augmentar la rendibilitat limitant l’ús de recursos. Les possibilitats de creixement de les empreses passen per la capacitat d’incrementar la seva quota de mercat oferint bé sigui productes a menors costos o bé productes de més valor afegit.

Davant d’aquesta conjuntura, la pressió per reduir costos operatius sense disminuir la qualitat i seguretat és molt elevada. Per tant, podem optimitzar alguns costos sense afectar la qualitat dels nostres productes? ¿Pot el nostre proveïdor aportar sistemes i saber fer que ens permeti assolir els objectius de millora en qualitat, seguretat, productivitat i rendiment?

En aquesta jornada veureu alguns exemples relacionats amb la Gestió de l’aigua, el Disseny d’instal·lacions i la Qualitat de la mà de tres companyies líders en aportar solucions al sector alimentari i molt concretament a la indústria càrnia.

 20/06/2019

 9:15h 14:00h

 Edifici el Sucre de Vic. C/ Historiador Ramon d’Abadal i Vinyals, 5,08500 VIC.

Organitza: ACO – DIVERSEY – SIKA

Més informació i inscripcionshttps://www.eventbrite.es/o/aco-diversey-sika-17535316961