La catedràtica de la UdG Carmen Carretero, Medalla d’Honor 2019 de la Xarxa Vives d’Universitats

La Medalla d’Honor és la màxima distinció que atorguen conjuntament les 22 universitats de la Xarxa Vives en reconeixement a la trajectòria professional i el compromís amb la ciència i la cultura que han desenvolupat les persones homenatjades. El llibre “El brodat de la Creació de la Catedral de Girona” ha rebut el premi a la millor coedició interxarxa.

Carmen Carretero i Carme Pinós

La Xarxa Vives d’Universitats ha lliurat la Medalla d’Honor de la Xarxa Vives a la catedràtica de Tecnologia dels Aliments de la Universitat de Girona (UdG), Carmen Carretero. Aquesta és la màxima distinció que atorguen conjuntament les 22 universitats de la Xarxa Vives en reconeixement a la trajectòria professional i el compromís amb la ciència i la cultura que han desenvolupat les persones homenatjades. A més de Carmen Carretero, també s’ha reconegut l’arquitecta Carme Pinós amb la mateixa distinció.

L’acte de lliurament de les medalles ha tingut lloc el 12 de juliol, durant l’acte de cloenda del curs acadèmic 2018-2019. Hi han participat el president de la Xarxa Vives d’Universitats i rector de la Universitat Internacional de Catalunya, Xavier Gil; el vicepresident I de la Xarxa Vives d’Universitats, Jordi Montaña; i el rector de la UdG, Quim Salvi, a més de les dues homenatjades.

En el marc de l’acte, també s’han lliurat els I Premis Joan Lluís Vives a l’edició universitària: millor edició, millor coedició interxarxa, millor llibre de ciències naturals i aplicades i millor llibre de ciències socials, arts i humanitats.

Notícia ampliada

Notícia publicada a la web: http://www.udg.edu/ca/udg/detall-noticies/eventid/7048 del dia 12/07/2019