El paviment UCRETE compleix 50 anys

El paviment de la gamma Màster Builders Solutions més resistent del món des de 1969 Ucrete compleix 50 anys.

Els paviments Ucrete són particularment adequats per al seu ús en àrees de processos agressius com els que es troben en les indústries alimentària i de begudes, química i farmacèutica, per exemple. Formen superfícies homogènies amb un mínim de juntes i, quan cal, amb propietats de resistència al lliscament per a entorns de treball segurs i higiènics. Les impenetrables i impermeables superfícies de Ucrete conserven la seva estabilitat a temperatures de fins a 130 °C i compleixen els requisits més estrictes en termes d’higiene. Depenent de la variant exacta, Ucrete pot instal·lar-se en qüestió d’hores o uns pocs dies i, si s’aplica correctament, conserva la seva funcionalitat durant dècades.

Els extremadament baixos contingut de COV (compostos orgànics volàtils) de Ucrete, reconegut per ens externs com Eurofins, que va atorgar a Ucrete el Certificat Indoor Air Comfort Gold, juntament amb la seva versatilitat i propietats específiques: resistència a atacs químics, mecànics i tèrmics extrems; la durabilitat a llarg termini amb baix manteniment durant dècades; la higiene; la
resistència al lliscament i la conductivitat electrostàtica, si és necessària, fan de Ucrete la solució perfecta per a paviments en totes les indústries farmacèutiques, químiques i d’alimentació i begudes, així com en la indústria aeroespacial, electrònica, d’enginyeria, tèxtil i minera, on sigui que es necessiti una resistencia a condicions de servei agressives.

Més informació