23/09 al 11/10 XVIII Curs Internacional en Tecnologia de Productes Carnis

El 40% de les classes són pràctiques i per tant, s’ofereix un repàs molt exhaustiu de l’obtenció de la matèria primera, l’elaboració, l’envasat i les tecnologies de processament i tendències industrials.

L’edició d’enguany està composta per tres mòduls que es poden cursar conjuntament o per separat:

  • Tecnologia i qualitat de la carn i productes carnis frescos
  • Tecnologia de productes carnis i embotits crus-curats i salaons
  • Tecnologia de productes carnis cuits.

La data límit és fins abans de començar el curs (20 de Setembre), per la gent que s’inscrigui abans del 21 de Juliol té un descompte en el preu d’inscripció. El curs és parcialment bonificable per la FUNDAE (entre un 60-80% en funció del mòdul que es faci).

Tota la informació aquí

Díptic curs