Estratègies per obtenir carn de porc lliure d’olor sexual (Q-OLOR)

S’ha obtingut un ajut de Grups Operatius del DARP 2018 per al projecte: ESTRATÈGIES PER OBTENIR CARN DE PORC LLIURE D’OLOR SEXUAL (Q-OLOR).

El dia 3 de juliol de 2019 es va publicar la resolució d’ajuts del DARP a la cooperació per a la innovació, per a la realització de projectes pilot innovadors per part de Grups Operatius (convocatòria 2018).

Participants:

Beneficiaris Equip tècnic i investigador Coordinador

Selección Batallé SA, Grup Gepork SA, UPB Genetic World SL, Frigoríficos del Nordeste SA

IRTA
Ymaging
 INNOVACC

 

■ Finançament:

Pressupost d’execució Ajut
sol·licitat concedit sol·licitat concedit
188.786€ 188.786€ 135.356€ 135.356€

 

Amb el suport de: