Elisabeth Cañigueral, nova presidenta del grup Cañigueral

 

Elisabeth Cañigueral Borràs ha estat nomenada nova presidenta del Grup Cañigueral, en substitució de Joan Cañigueral Isern, que va morir el passat 3 de juliol. L’empresària també exerceix des d’aquest any com vicepresidenta de la patronal Foment del Treball, i forma part de l’equip de Josep Sánchez Llibre.

La nova presidenta de la companyia és llicenciada en ADE a la Universitat de Girona i PDG per IESE.Cañigueral és la consellera delegada de Costa Brava Foods. Joan Cañigueral Puig és el vicepresident primer i Xavier Cañigueral Vall llosera el vicepresident segon. El grup està controlat per diferents branques de la família Cañigueral i està participat també per les famílies Obris i Planagumà., segons va informar Expansión.

 

L’escorxador Costa Brava Foods -un dels que més porcs sacrifica a Espanya- és la principal empresa del grup i posseeix centres de producció a Riudellots de la Selva, Vilamalla i Quart, tots a les comarques de Girona.

El subministrament de productes a Mercadona es realitza a través d’Embotits Monter -amb fàbriques a la Garrotxa- i Frescos Delisano, que posseeix unes instal·lacions a Xest, a València, que proveeixen a la cadena de supermercats de carn de porc i xai.

 

Notícia ampliada a la web: https://www.diaridegirona.cat/economia/2019/07/24/elisabeth-canigueral-nova-presidenta-del/993742.html