La bona vida dels porcs ‘BIO’

Quan es parla de carn ‘ecològica’ sorgeixen interrogants: què significa aquest segell? Quina diferència hi ha en el tracte dels animals?

La carn i els embotits bio cada vegada són més presents en els supermercats i formen part de les decisions alimentàries de molts, bé per motius ètics o per motius gastronòmics. No obstant això, no sempre es té del tot clar el significat d’aquest segell ni la diferència entre aquest tipus de carn i la convencional. I, com no, davant el desconeixement, mai falten els mites del tipus “la seva carn és més saludable” -fet no demostrat-, “als animals no els donen hormones” -això és cert, però als convencionals tampoc- o ” se’ls posa música a les granges “-fantasía al mateix nivell que” reben massatges perquè estiguin relaxats “: potser passi en algun cas, però no són pràctiques generalitzades.

Veure vídeo entrevista

Notícia publicada el dia 02/07/2019 a la web: https://elcomidista.elpais.com/elcomidista/2019/06/26/articulo/1561533367_689451.html