Us fem arribar dues propostes molt interessants de col·laboració:
Consorci a nivell europeu format a Polònia, demanen:una empresa càrnia catalana per integrar-se al projecte. |
Adjuntem resum del projecte. S’ha de donar resposta en els propers dies.
Patrycja Smoleńska del Centre de I+D CEZAMAT i de l’empresa Legere3-S coordina un projecte INNOSUP i buscan partners – PRODUCTORS CARNIS. L’objectiu del projecte és foment de cooperació entre empreses i entitats europees del sector alimentari per disseminar bones pràctiques pel que fa a les innovacions ecològiques per tal de reducció de CO2 en la producció en plantes d’alimentació (enfocament: sector carni) (Development of cooperation with the dissemination of good eco-innovation practices aimed at reducing CO2 in food processing plants (the main focus on the meat sector). La xarxa organitzarà intercanvi d’informació, esdeveniments per fomentar la idea de reducció d’emissions.
El partner català que es busca seria una empresa càrnia, oberta a treballar innovacions ecològiques en la seva producció, i amb un bon domini d’anglès. |
Possible projecte Nuclis Internacionals amb Israel. |
Deadline presentació Nuclis Internacionals: 10 Octubre 2019, 14h.
Es tracta d’una empresa israelí start-up que genera noves soques de Clostridium
per a usos probiòtics en producció porcina, avícola i aqüicultura.
El perfil que es cerca és exactament productors avícoles, de porcí o gamba/escamarlà
que els interessi aportar aquest valor afegit a la cadena de valor del producte.
Si esteu interessats amb alguna de les dues propostes us podeu posar en contacte amb: Natàlia Nicolau Villellas Tel. 93 551 74 26 |