Us informem que les Jornades d’Immersió Estratègica d’INNOVACC que s’havien de celebrar els dies 17 i 18 d’octubre de 2019 han quedat anul·lades i es celebraran més endavant (en una data per decidir) degut a les protestes previstes i a la vaga convocada.
Perdoneu les molèsties.
Moltes gràcies!
Des d’INNOVACC donem suport a la Llibertat d’Expressió.
Cada 4 anys INNOVACC organitza aquestes Jornades.
L’any 2011 es van fer al Món Sant Benet de Sant Fruitós de Bages i la darrera vegada es van fer l’any 2015 a Vic.
Aquest any 2019, tot preparant el nou Pla Estratègic 2020-2023, entre tots reflexionarem sobre diversos temes de futur pel sector carni porcí, s’impulsarà la innovació i es compartirà coneixement.
Us fem un avanç del programa:
DIA 17 OCTUBRE
9:00 |
Acreditacions |
9:15 |
Benvinguda i presentació de les jornades |
9:30BLOC 1 – Tendències de consum de productes carnis pels propers anys a nivell mundial |
“Oportunitats d’exportació des de Catalunya als principals mercats” Sra. Susanna Barquín (Prodeca – Cap de solucions sectorial càrnies). |
10:15 |
Pausa – cafè |
10:45BLOC 2 – Bioseguretat a granges, una necessitat individual i sobretot col·lectiva |
“Biosecurity: how to prioritize where swine farms are most vulnerable” Sr. Derald J Holtkamp (USA). Ponència en anglès. “La importancia de la bioseguridad ante amenazas como la PPA y otras” Sr. Alberto Allepuz (CRESA). “Estrategias de reducción de antibióticos en porcino” Sra. Cristina Muñoz (AEMPS) |
13:00BLOC 3 – Com afrontar les campanyes animalistes, contraris al sacrifici d’animals i al consum de carn |
“Animal welfare and meat quality in a Danish perspective” Sr. Lars Kristensen (DMRI – Dinamarca). Ponència en anglès “El sector porcino español, en busca del OCEANO AZUL” Sr. Alberto Herranz (INTERPORC) |
14:00 |
Dinar |
15:30Sessió de treball: Reptes estratègics de futur del sector carni porcí català |
Sra. Marta Marsé (ACCIÓ) Sr. Eudald Casas (INNOVACC) |
16:30 |
Pausa – cafè |
17:00BLOC 4 – L’evolució tecnològica i l’impacte sobre les organitzacions i persones |
Sr. Josep Maria Ganyet (Mortensen) |
18:00 |
Tancament de la jornada |
DIA 18 OCTUBRE
9:00BLOC 1 – Com afrontem el reglament Nutriscore per a productes carnis? |
“Característiques diferencials dels sistemes Nutriscore o tipus semàfor. Avantatges i inconvenients per als productes carnis” Sra. Carmen Vidal (UB) “Que suposarà el Nutriscore per a l’empresa? Com gestionar els reptes de l’etiquetatge nutricional frontal?” Sr. Narcís Grèbol |
10:30 |
Pausa – cafè |
11:00BLOC 2 – El talent en l’empresa del segle XXI |
Sr. Jordi Serrano (Future for Work) Sr. Àlex Ruiz Lee (ARLee Consulting) |
12:45BLOC 3 – Estratègia d’elaboració de nous productes “carnis” amb vegetals i degustació |
“Desenvolupament alimentari flexiterià a partir de l’origen proteínic. Combinacions, tecnologies, noves textures” Sr. Joaquim Vives (Solina) “Noves oportunitats per a la indústria càrnia: el Col·laboratori de la reformulació en nous productes carnis amb vegetals i en productes vegans” Sr. Jordi Solís (Carinsa) |
14:00 |
Cloenda |
14:15 |
Dinar |
15:30 |
Visita guiada al Castell de Montesquiu |
17:00 |
Tancament de la jornada |
LES PLACES SÓN LIMITADES I PER RIGORÓS ORDRE D’INSCRIPCIÓInscripció obligatòria a: innovacc@olot.cat, fins al 15 d’octubre de 2019 Preu socis d’Innovacc: 300€ Nota: La inscripció es podrà utilitzar per una única persona que assisteixi als dos dies o bé per dues persones (de la mateixa empresa/institució) que assisteixin una cada dia. |
Amb el suport de:
![]() |
![]() |