Anul·lades les Jornades d’Immersió Estratègica d’INNOVACC – 17 i 18 d’octubre 2019 al Castell de Montesquiu

Us informem que les Jornades d’Immersió Estratègica d’INNOVACC que s’havien de celebrar els dies 17 i 18 d’octubre de 2019 han quedat anul·lades i es celebraran més endavant (en una data per decidir) degut a les protestes previstes i a la vaga convocada.

Perdoneu les molèsties.

Moltes gràcies!

 Des d’INNOVACC donem suport a la Llibertat d’Expressió.

 

 


 

Cada 4 anys INNOVACC organitza aquestes Jornades.

L’any 2011 es van fer al Món Sant Benet de Sant Fruitós de Bages i la darrera vegada es van fer l’any 2015 a Vic.

Aquest any 2019, tot preparant el nou Pla Estratègic 2020-2023, entre tots reflexionarem sobre diversos temes de futur pel sector carni porcí, s’impulsarà la innovació i es compartirà coneixement.

Us fem un avanç del programa:

DIA 17 OCTUBRE

9:00
Acreditacions 
9:15
Benvinguda i presentació de les jornades
9:30
BLOC 1 – Tendències de consum de productes carnis pels propers anys a nivell mundial
“Oportunitats d’exportació des de Catalunya als principals mercats”
Sra. Susanna Barquín (Prodeca – Cap de solucions sectorial càrnies).
10:15
Pausa – cafè
10:45
BLOC 2 – Bioseguretat a granges, una necessitat individual i sobretot col·lectiva
“Biosecurity: how to prioritize where swine farms are most vulnerable”
Sr. Derald J Holtkamp (USA). Ponència en anglès.
“La importancia de la bioseguridad ante amenazas como la PPA y otras”
Sr. Alberto Allepuz (CRESA).                                                                                                   “Estrategias de reducción de antibióticos en porcino”
Sra. Cristina Muñoz (AEMPS)
13:00
BLOC 3 – Com afrontar les campanyes animalistes, contraris al sacrifici d’animals i al consum de carn 
“Animal welfare and meat quality in a Danish perspective”                                                  
Sr. Lars Kristensen (DMRI – Dinamarca). Ponència en anglès
“El sector porcino español, en busca del OCEANO AZUL”                                                       
Sr. Alberto Herranz (INTERPORC)
14:00
Dinar
15:30
Sessió de treball: Reptes estratègics de futur del sector carni porcí català
Sra. Marta Marsé (ACCIÓ)
Sr. Eudald Casas (INNOVACC)
16:30
Pausa – cafè
17:00
BLOC 4 – L’evolució tecnològica i l’impacte sobre les organitzacions i persones
Sr. Josep Maria Ganyet (Mortensen)
18:00
Tancament de la jornada

DIA 18 OCTUBRE

9:00
BLOC 1 – Com afrontem el reglament Nutriscore per a productes carnis?
“Característiques diferencials dels sistemes Nutriscore o tipus semàfor. Avantatges i inconvenients per als productes carnis”
Sra. Carmen Vidal (UB)                                                                                                                      “Que suposarà el Nutriscore per a l’empresa? Com gestionar els reptes de l’etiquetatge nutricional frontal?”
Sr. Narcís Grèbol
10:30
Pausa – cafè
11:00
BLOC 2 –  El talent en l’empresa del segle XXI
Sr. Jordi Serrano (Future for Work)
Sr. Àlex Ruiz Lee (ARLee Consulting)
12:45
BLOC 3 – Estratègia d’elaboració de nous productes “carnis” amb vegetals i degustació 
 
“Desenvolupament alimentari flexiterià a partir de l’origen proteínic. Combinacions, tecnologies, noves textures”
Sr. Joaquim Vives (Solina)

“Noves oportunitats per a la indústria càrnia: el Col·laboratori de la reformulació en nous productes carnis amb vegetals i en productes vegans”
Sr. Jordi Solís (Carinsa)
14:00
Cloenda
14:15
Dinar
15:30
Visita guiada al Castell de Montesquiu
17:00
Tancament de la jornada

LES PLACES SÓN LIMITADES I PER RIGORÓS ORDRE D’INSCRIPCIÓ

Inscripció obligatòria a: innovacc@olot.cat, fins al 15 d’octubre de 2019


Preu socis d’Innovacc: 300€ 
Preu no socis: 450€ (pagament per avançat mitjançant transferència al compte d’INNOVACC:                                                    IBAN ES81 2100 0008 2902 0074 6849)

Nota: La inscripció es podrà utilitzar per una única persona que assisteixi als dos dies o bé per dues persones (de la mateixa empresa/institució) que assisteixin una cada dia.


Amb el suport de: