Jornades d’Immersió Estratègica d’INNOVACC – 17 i 18 d’octubre 2019 al Castell de Montesquiu

Reserveu-vos els dies 17 i 18 d’octubre de 2019 !

INNOVACC organitzarà unes Jornades d’Immersió Estratègica al CASTELL DE MONTESQUIU. 

Cada 4 anys fem aquestes Jornades. L’any 2011 es van fer al Món Sant Benet de Sant Fruitós de Bages i la darrera vegada es van fer l’any 2015 a Vic.

Aquest any 2019, tot preparant el nou Pla Estratègic 2020-2023, entre tots reflexionarem sobre diversos temes de futur pel sector carni porcí, s’impulsarà la innovació i es compartirà coneixement.

Us fem un avanç de les ponències confirmades:

DIA 17 OCTUBRE

BLOC 1 – Tendències de consum de productes carnis pels propers anys a nivell mundial
“Oportunitats d’exportació als principals mercats”
Sra. Susanna Barquín (Prodeca – Cap de solucions sectorial càrnies).
BLOC 2 – Bioseguretat a granges, una necessitat individual i sobretot col·lectiva
“Biosecurity: how to prioritize where swine farms are most vulnerable”
Sr. Derald J Holtkamp (USA). Ponència en anglès
“Estrategias de reducción de antibióticos en porcino”
Sra. Cristina Muñoz (AEMPS)
BLOC 3 – Com afrontar les campanyes animalistes, contraris al sacrifici d’animals i al consum de carn 
Sr. Alberto Herranz (INTERPORC)
Sr. Lars Kristensen (DMRI – Dinamarca). Ponència en anglès
BLOC 4 – Estratègia d’elaboració de nous productes “carnis” amb vegetals i degustació 
“Desenvolupament alimentari flexiterià a partir de l’origen proteínic. Combinacions, tecnologies, noves textures”
Sr. Joaquim Vives (Solina) Ponència de Carinsa
Sessió de treball: Reptes estratègics de futur del sector carni porcí català
Sra. Marta Marsé (ACCIÓ)
Sr. Eudald Casas (INNOVACC)
BLOC 5 – L’evolució tecnològica i l’impacte sobre les organitzacions i persones
Sr. Josep Maria Ganyet (Mortensen)

DIA 18 OCTUBRE

BLOC 1 – Com afrontem el reglament Nutriscore per a productes carnis?
“Característiques diferencials dels sistemes Nutriscore o tipus semàfor. Avantatges i inconvenients per als productes carnis”
Sra. Carmen Vidal (UB)
“Que suposarà el Nutriscore per a l’empresa? Com gestionar els reptes de l’etiquetatge nutricional frontal?”
Sr. Narcís Grèbol
BLOC 2 –  El talent en l’empresa del segle XXI
Sr. .Jordi Serrano (Future for Work)
Sr. Àlex Ruiz Lee (ARLee Consulting)
 Tancament de la jornada: Visita guiada al Castell de Montesquiu

 

Properament us enviarem el programa complet i obrirem les inscripcions.