Rafael Baró SA nou soci d’INNOVACC

Donem la benvinguda a l’empresa Rafael Baró SA que des de finals de juliol ja forma part dels socis d’INNOVACC !

Rafael Baró des del 1912 recull la més antiga i tradicional forma de fabricació d’embotits. Avui, amb més d’un segle de tradició, Rafael Baró es troba en fase de desenvolupament i millora constant amb el compromís de qualitat i servei enfocats a la fidelització dels seus clients, mantenint l’elaboració tradicional dels embotits. Especialitzats en embotits curats i cuits de carn de porc com xoriç, fuet, secallona, llonganissa i  “beicon”.

Rafael Baró pertany al grup familiar agroalimentari carni  “Grupacarn” format per vàries empreses del sector carni, que desenvolupen íntegrament tot el procés de fabricació, des de la criança de porcs, fàbrica de pinso, escorxador, sala d’especejament i el procés final d’elaboració d’embotits. D’aquesta manera arriben a les seves instal·lacions les carns de primera qualitat, utilitzades per a l’elaboració dels seus productes artesanals, atenent a les màximes exigències del mercat.

http://rafaelbaro.com/cat.html