“Meat Mover” el robot flexible que presenta DTI Spain

El “Meat Mover” és un robot flexible i mòbil.

El robot es pot col·locar en diversos llocs de la producció ja que eleva tant filets de coll frescos com envasats des d’una caixa fins a una cinta transportadora i a l’inrevés, eleva els productes d’una cinta transportadora a una caixa. El mateix robot s’utilitza per a les dues tasques. Simplement cal escollir l’aplicació preprogramada en una pantalla tàctil i substituir la pastilla de buit perquè s’ajusti al producte. I ja està a punt!

L’aplicació consta d’un sistema de visió complex d’alta precisió, una ventosa dissenyada de manera higiènica específica del producte i un robot. El maquinari ha estat provat i s’ha trobat adequat per a la indústria de processament de carn.

La plataforma es pot programar i utilitzar ràpidament per a múltiples funcions, amb una interfície fàcil d’utilitzar, i es pot moure fàcilment entre diferents operacions d’envasament.

Principals dades operatives:

  • Arribada al robot = 978 mm (es pot canviar segons el funcionament específic)
  • Capacitat de productes envasats al buit des del transportador fins a la caixa = 1500 unitats / hora
  • Capacitat de productes frescos de caixa fins a transportador = 1100 unitats / hora
  • Capacitat de productes frescos des del transportador fins al transportador = 1200 unitats / hora
  • No hi ha creixement de bacteris a la ventosa durant un dia laboral mitjà (8 hores)


A DMRI tenen un gran coneixement en automatització de processos manuals i són coneguts per enginyeria d’alta qualitat. (Més informació clicant el logo).