Nestlé premia el projecte de reg solar d’Azucarera per protegir el medi ambient

Esplugues de Llobregat, 1 d’octubre de 2019

Un any més, i ja en van tres, Nestlé ha volgut premiar i donar visibilitat al compromís social ia la protecció del medi ambient que duen a terme els seus proveïdors, amb el lliurament del Premi Nestlé Proveïdor sostenible.

La Companyia ha reconegut la tasca realitzada per Azucarera a favor de la protecció del medi ambient amb el seu projecte de reg solar, així com el treball de l’empresa d’instal·lacions i manteniment industrial Servycat, per la seva contribució a la societat a través de la seva iniciativa ” menja Bé … siguis on siguis !!! ” de foment d’uns bons hàbits alimentaris dels seus treballadors durant la jornada laboral. Aquestes dues iniciatives han destacat entre els 51 projectes presentats per un total de 46 proveïdors.

Durant el lliurament del premi, el director general de Nestlé Espanya, Jacques Reber, ha destacat “el gran compromís dels nostres proveïdors amb la societat i el planeta, tal com hem constatat pel gran nombre d’iniciatives presentades. Per Nestlé, el propòsit és millorar la qualitat de vida i contribuir a un futur més saludable per a les persones i les famílies, per a les comunitats on treballem i per al planeta, col·laborar amb empreses amb les que compartim compromisos respon als nostres principis com a empresa “.

 

Notícia publicada a la web: https://empresa.nestle.es/es/media/news/nestle-premia-proyecto-de-riego-solar-azucarera