El Congrés Mundial del Pernil reconeix la trajectòria de Segundo Ventulà pels més de 60 anys al capdavant de Ramon Ventulá, S.A.

Segundo Ventulà i Dilmé, president d’honor de Ramon Ventulá, S.A., ha estat reconegut amb un
premi a la Trajectòria Empresarial al Congrés Mundial del Pernil, celebrat a Madrid. La distinció ha reconegut els més de 60 anys del garrotxí al capdavant de Ramon Ventulá, una empresa d’elaboració d’embotits que va començar a mitjans del segle XX en un petit obrador a la Canya i que actualment exporta a més de 70 països arreu del món.

El premi també recobneix l’excel·lència amb què Segundo Ventulà va desenvolupar la seva tasca al llarg de sis dècades. Ramon Ventulá, S.A. va ser la primer empresa que va exportar ‘Jamón Serrano’ a Europa. Pilar Ventulà, filla de Segundo, va recollir el guardó a Madrid en nom del seu pare.

Notícia publicada el dia 25/09/2019 a la web:https://www.garrotxadigital.cat/2019/09/25/el-congres-mundial-del-pernil-reconeix-la-trajectoria-de-segundo-ventula-per-mes-de-60-anys-al-capdavant-de-ramon-ventula-s-a/