14/11/2019 (Girona) Reuneix-te amb els experts en internacionalització

A quin país vols fer negoci?

Els grans viatges comencen amb un petit pas. I si vols vendre lluny, el primer pas -petit, però de gran ajuda-, és que parlis amb un expert en el mercat de destí que estàs pensant per als teus productes o serveis.

ACCIÓ compta amb 40 oficines arreu del món i els seus directors són experts en els mercats exteriors: tenen tot el coneixement local i l’experiència d’anys acompanyant projectes catalans a l’exterior.

Si vols reunir-te amb un d’aquests experts perquè t’orienti, perquè contrasti amb tu la viabilitat del teu pla d’expansió, perquè t’ajudi a implantar-te a l’exterior o perquè et faciliti els instruments més adients per dur a terme el teu projecte arreu del món, ara tens l’oportunitat. Durant l’octubre, tens a la teva disposició l’agenda dels experts perquè sol·licitis les reunions que t’interessen.

COM POTS SOL·LICITAR LES TEVES ENTREVISTES?

Clica en el botó d'”INSCRIPCIONS” d’ aqui. Dins del formulari podràs seleccionar el directiu de l’oficina del país que t’interessa i la ciutat on et vols reunir. Pots fer fins a 3 sol·licituds de reunions. Un cop enviïs la teva sol·licitud un consultor d’ACCIÓ es posarà en contacte amb tu per concretar-ne els detalls.

BARCELONA

De l’11 al 15 de novembre
Del 18 al 23 de novembre

ALT PIRINEU
13 de novembre
GIRONA
14 de novembre
TARRAGONA
14 novembre
20 de novembre
LLEIDA
14 novembre
21 de novembre
MANRESA
21 de novembre
MATARÓ
21 de novembre
TERRES DE L’EBRE
18 de novembre
21 de novembre

 

Organitza: ACCIÓ

Més informació