CSB-System premiat de nou amb el “Sistema ERP de l’Any”

El programari específic de CSB-System ha rebut el guardó “Sistema ERP de l’Any 2019”.

El famós premi es va lliurar el passat 17 d’octubre a Frankfurt.

Per segona vegada, el programari específic de CSB-System ha estat guardonat amb el premi “Sistema ERP de l’Any” en la categoria “Alimentació”. El gremi d’experts independents del Center for Enterprise Research (CER) va reconèixer el benefici concret per al client, la idoneïtat del sector a través de funcions específiques, així com la metodologia d’implementació del programari.

La solució completa de CSB representa tots els àmbits de la cadena de valor de les empreses d’alimentació i begudes – vertical i horitzontalment, és a dir, des de la producció primària fins al consumidor, i des de la màquina fins al control. D’aquesta manera, tots els processos empresarials estan representats completament dins de la versió estàndard. Gràcies a l’estructura modular, les empreses poden introduir noves funcionalitats de manera flexible en els passos que elles mateixes determinin.

El premi “Sistema ERP de l’Any” es concedeix des de fa més de deu anys. L’objectiu del concurs és la consideració i avaluació neutres dels criteris no funcionals dels sistemes ERP, per tal de crear una major transparència i una millor base de presa de decisions per a les empreses usuàries. per això, els sistemes ERP participants s’examinen i s’avaluen en base a criteris com la metodologia d’implementació, la comunicació amb el client i el màrqueting de vendes, la investigació i el desenvolupament i els beneficis concrets per a el client, la idoneïtat del sector, l’ergonomia, així com la tecnologia i l’abast de la integració. El jurat, presidit pel Prof. Dr. -ing. Norbert Gronau de la Universitat de Potsdam, va estar compost per representants d’àmbits com la Ciència, consultors neutrals i representants dels mitjans de comunicació.