ACCIÓ et posa eines empresarials per afrontar la nova realitat del Regne Unit

En aquest enllaç trobareu les eines que té ACCIÓ per assessorar empreses pel Brèxit (autodiagnòstic), i enllaç per si les empreses tenen consultes o volen assessorament per fer plans de contingència.

Autoavalua digitalment i en només 15 minuts la teva exposició al Brexit amb el nostre Termòmetre Brexit o planteja’ns els teus dubtes per rebre un assessorament personalitzat.

Fa temps que sents a parlar de la sortida del Regne Unit de la Unió Europea. Però què passa amb la teva empresa? Com afectarà en els teus negocis? La Finestreta Brexit d’ACCIÓ posa al teu abast eines pràctiques i el millor acompanyament per prendre la temperatura als canvis que s’aproximen, per avançar-te als esdeveniments i per reforçar la teva posició al mercat internacional.

Al final de la pàgina trobareu les FAQs sobre Brèxit, un Podcast i un article on també hi ha una presentació molt complerta amb recomanacions per afrontar-lo i s’expliquen els 6 àmbits on té incidència el Brèxit per l’empresa.