AKO Electromecànica, S.A.L.

AKO és una de les empreses de referència en el mercat de la refrigeració, amb les seves solucions centrades en la detecció precoç de fuites de gas refrigerant i un control eficient de les instal·lacions frigorífiques.

Amb més de 100 empleats, AKO és una empresa amb visió internacional que treballa en més de 65 països i un dels seus objectius principals és augmentar i consolidar la seva presència internacional.

AKO va obrir les seves portes a l’any 1978, ja fa quatre dècades, sempre evolucionant fins convertir-se en l’empresa que és avui.

AKO considera fonamental el disseny i la usabilitat de totes les solucions innovadores que ofereix al mercat, doncs aquests atributs milloren significativament l’experiència de l’usuari, a més de garantir la cadena del fred i la seguretat alimentària.

https://www.ako.com/es/